Chef Sandroz

Főzni is csak szívvel-lélekkel érdemes...

Csirke Passione, olaszos szenvedéllyel

2021. március 27. 00:24 - Sandroz

Főzni - sütni, ételt elkészíteni, csak is szenvedéllyel érdemes, mert úgy az ízek is koncentráltabbak lesznek... Amilyen lélekkel-hozzáállással készítjük el az ételeinket, az az energia hat az ételre és azokra is, akik fogyasztják. Lehet ebben nem hinni, vagy hinni, attól még ez törvényszerű, és nem…

Tovább
Szólj hozzá!

Nem tök mindegy... -cukkinilepény

2021. március 24. 04:50 - Sandroz

Zabpelyhes cukkinilepény magkéreggel

Egy új recept megszületése nálam legtöbbször spontán és erőfeszítésmentesen zajlik. Szeretek kísérletezni, és kreatívan hozzáállni egy élelmiszerhez, egy helyzethez... Számtalanszor megtörtént, hogy egy alapanyag hiánya vezetett arra, hogy egy új ételt kreáljak, mert át kellett hidalni valami…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása