Chef Sandroz - Utolsó kommentek
blfr3@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://chefsandroz.blog.hu/2021/02/23/repas-savanyu_kaposztaval_toltott_palacsinta/full_commentlist/1#c39886888
Válasz erre: Répás-savanyú káposztával töltött palacsinta
2021-02-23T10:42:50+01:00
2021-02-23T10:42:50+01:00
Onody
http://blog.hu/user/1354706
Elképesztően jó ötlet, gratulálok!:)
https://chefsandroz.blog.hu/2021/02/16/a_fura_596/full_commentlist/1#c39864938
Válasz erre: A "FURA" de finom : Almafasírt
2021-02-19T03:24:00+01:00
2021-02-19T03:24:00+01:00
élhetetlen
http://blog.hu/user/648369
Csak a tejleves. Anyunál ez krumpligombóccal kezdődött, amit feldaraboltunk és erre jött a nem cukrozott, hanem sózott forralt tej. Ez megmaradt nálam egy életre. A natúr kukorica pehely is tejjel, picit megsózva. Anglia, három hét családnál, kukorica pehely, tej reggelire és a cukor. Mondom sót kérnék. Úgy kikattant, hogy este mondta, hogy elmesélte a kollégáinak, hogy ezt valami hülye idegen sóval eszi, de fel sem merült benne, hogy megkóstolja. Nem veszek gyümölcs joghurtot, csak natúrt, ezt is , és a kefirt is enyhén sózom. Finomabb lesz. Ezt még anno a volt Jugóban szedtem össze, mint ötletet, szállodai étterem, meleg volt, és desszertnek jött a sózott joghurt. (Ha kitör az édességvágy, a natúr joghurtba is bele lehet keverni egy kanál lekvárt, hogy kielégítsük, de az nálam ritkán fordul elő). Bocs, hogy nem a recepthez szóltam hozzá, csak a bevezetőhöz.
https://chefsandroz.blog.hu/2021/02/16/a_fura_596/full_commentlist/1#c39861634
Válasz erre: A "FURA" de finom : Almafasírt
2021-02-18T13:44:08+01:00
2021-02-18T13:44:08+01:00
Onody
http://blog.hu/user/1354706
Gratulálok, nagyszerű a blog!