Chef Sandroz

Főzni is csak szívvel-lélekkel érdemes...

EGYSZERŰ ZÖLDSÉGLEVES

2021. február 26. 01:38 - Sandroz

variációk

Mielőtt még azt gondolnád, hogy főzés helyett verekedésre akarlak biztatni, megnyugtatlak, a hangsúly az egyszerűségen van! :) Legtöbbször, ha gyorsan kell valami ebédet, vagy vacsorát összedobni, akkor sokan csak a főételre koncentrálnak, és eleve kizárják a leves főzés lehetőségét, mondván, hogy…

Tovább
Szólj hozzá!

Répás-savanyú káposztával töltött palacsinta

2021. február 23. 02:49 - Sandroz

Szeretem azokat az alapanyagokat és ételeket, amiket könnyen lehet kreatívan átalakítani.  A következő receptem két olyan jellegzetes és a végtelenségig variálható, önmagában is népszerű étel egyvelege, ami garantálja a sikert. A savanyított káposzta a téli, - kora tavaszi időszak egyik…

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása